Жінки — це 50% успіху України

Фахівчиня/-ець із підтримки жіночого лідерства в надзвичайних ситуаціях, дедлайн 14 липня

Міжнародна гуманітарна організація CARE шукає експерта/ку для офісу в Одесу.

Фахівчиня/-ець із підтримки жіночого лідерства в надзвичайних ситуаціях підтримуватиме впровадження підходів і моделей CARE WLiE (Women Lead in Emergencies) на півдні України (Одеса, Миколаїв, Херсон і Запоріжжя) через партнерську підтримку та моніторинг.

Вона/він координуватиме роботу з партнерами-виконавцями для забезпечення якісного впровадження WLiE та гендерно-трансформаційних підходів і заходів, надаючи технічну підтримку та керівництво.

Людина на цій посаді також здійснюватиме ініціативи з підвищення потенціалу та створюватиме можливості для перехресного навчання серед партнерів у координації з регіональним менеджером програми та радником WLiE. Вона/він координуватиме роботу з інспектором із гендерних питань та захисту, щоб інтегрувати WLiE і гендерно-трансформаційні підходи, а також сприяти голосу жінок і лідерству в програмах захисту та гендерного насильства.

Вимоги до фахівчині/-ця:

Перевагою для кандидата/-ки будуть:

Як податися:

Надішліть повний пакет документів (резюме, мотиваційний лист, рекомендації) англійською мовою на адресу applications_ukraine@care.de не пізніше 14 липня 2023 року, вказавши в темі листа WLiE Officer – South.