Жінки — це 50% успіху України

Конкурс грантів на створення гендерночутливого контенту: дедлайн 10 лютого

«Медійна програма в Україні», що виконується міжнародною неприбутковою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує до подання проектних пропозицій на отримання грантів в конкурсі «Створення гендерночутливого медійного контенту».

Internews підтримуватиме проекти, котрі сприятимуть реалізації одного з основних завдань «Медійної програми в Україні» — а саме, збільшенню обсягів виробництва високоякісного, змістовного медіа-контенту, спрямованого на взаємодію з аудиторією, на всій території України, передусім із фокусом на висвітленні соціально-важливих тем та проблем, з якими стикаються жінки та дівчата.

Ці проекти повинні відповідати таким завданням:

Цей конкурс грантів є цілеспрямованим та гнучким механізмом, який надає можливості створювати та впроваджувати інноваційні, експериментальні короткострокові медійні проекти як на загальнонаціональному так і на регіональному рівнях. Відбір проектів базуватиметься на здатності подавачів сформувати конкретні здобутки, що продемонструють вплив на медійний сектор.

Середній бюджет наданих грантів становитиме приблизно 35 тис. дол. США для проектів тривалістю до 6-ти місяців, однак більші пропозиції також розглядатимуться, якщо концепції, бюджети та тривалість будуть обґрунтованими.

Проекти можуть зокрема містити (але не обмежуватися) таку діяльність:

Проектні пропозиції мають бути англійською та українською мовами та їх потрібно надсилати двома окремими файлами на електронну адресу UA-MPU@internews.org

У темі листа вкажіть: «USAID-Internews – Гендерночутливий контент».

Запитання приймаються по понеділках, середах та п’ятницях за цим телефоном 044-334-56-49/39 з 14:00  до 16:00 год.

Термін подання: до 10 лютого 2020 року до 18:00 год.

Більше інформації можна отримати тут.

50%