Жінки — це 50% успіху України

Конкурс на підтримку жіночих ініціатив, дедлайн 15 жовтня

Громадська організація «Бюро гендерних стратегій і бюджетування» у партнерстві із «Центром гендерної культури» оголошує конкурс на підтримку жіночих ініціатив, спрямованих на створення безпечних та інклюзивних просторів для жінок і дівчат. Та впровадження у створених просторах інформаційно-просвітницьких кампаній і діалогових заходів для сприяння миру і соціальної згуртованості.

До участі в конкурсі запрошують організації громадянського суспільства (офіційно зареєстровані громадські, благодійні організації), статутною діяльності яких є підтримка жінок, жіночого лідерства, впровадження політики гендерної рівності тощо.

Читайте також: Як Ольга Вовченко з Чернігівщини активізувала місцевих жінок

Заявки прийматимуть без географічного обмеження, проте пріоритет буде наданий ініціативам, які впроваджуватимуть у громадах із населенням до 100 тисяч Сумської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Харківської, Чернівецької, Чернігівської, областей.

Обов’язковою умовою конкурсу є:

Орієнтовний початок впровадження ініціативи 1 листопада 2023 року. Реалізація заходів, що реалізують за рахунок субгранту, має бути завершена до 25 грудня 2023 року.

На конкурсних засадах планують надати 10 субгрантів у розмірі до 259 000 гривень кожен.

Бюджет має передбачати фінансування витрат, пов’язаних із:

Читайте також на сайті кампанії «Повага»: «Базові знання про гендер»: про що новий освітній серіал для молоді

У межах цих напрямків можливі витрати на:

Кошти субгранту не можуть бути спрямовані:

Як подати заявку

Для участі у конкурсі до 15 жовтня 2023 року 23:59 необхідно надіслати на електронну адресу: w2w.project@genderburo.info заповнену аплікаційну форму, лист від партнерів, підписану згоду на збір та обробку персональних даних та статут організації.