Жінки — це 50% успіху України

Конкурс проєктів на підтримку жіночих правозахисних організацій

Пакт оголошує конкурс проєктів на підтримку діяльності коаліцій місцевих жіночих правозахисних організацій.

Конкурс відбувається у межах проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується Пактом за підтримки Уряду Канади.  

Пакт підтримає проєкти місцевих жіночих правозахисних організацій, спрямовані на:  

Кожна заявка має містити адвокаційну діяльність як складову проєкту.  

Пріоритет надаватиметься місцевим жіночим організаціям, які продемонстрували свою здатність об’єднуватись в мережі та коаліції на підтримку та просування гендерної рівності; а також організаціям, які сприяють розбудові та зміцненню новостворених жіночих організацій шляхом розвитку лідерства та участі в колективних діях, адвокації та ухваленні рішень. 

Максимальне фінансування кожного окремого проєкту не має перевищувати суму 20 000 CAD. Бюджет окремого проєкту розраховується у американських доларах по курсу 1 USD= 1.28017 CAD. Проєктна діяльність може здійснюватися в будь-якому регіоні України, на місцевому чи обласному рівнях. Тривалість кожного гранту не повинна перевищувати 7 місяців. 

Процедура подання заявок  

Проєктна заявка подається в електронному форматі на електронну адресу: grants.wou@pactworld.org. У заголовку повідомлення потрібно вказати: Z4867/FR/CG3.   

Усі матеріали та підтверджуючі документи подаються українською мовою.   

Заявка має включати: 

Описова частина проєктної заявки повинна бути в форматі MS Word, з одинарним відступом та не перевищувати 8 сторінок.  Усі зразки форм можна знайти на сайті організації.

Кінцевий термін подання заявок: 20  березня, 2023 до 18:00 за київським часом 

Чекаємо на ваші заявки! Давайте разом створювати світ рівних можливостей!