Жінки — це 50% успіху України

Конкурс від Французького інституту на тему прав жінок: дедлайн 28 лютого

Французький інститут оголосив тему для цьогорічного конкурсу LabCitoyen-2019 – «Права жінок: рівність та громадянські права». Про це йдеться на сайті посольства Франції в Україні.

LabCitoyen – це програма, присвячена важливим темам у галузі прав людини. В її рамках кожного року близько п’ятдесяти активних молодих громадян з п’яти континентів – франкофілів та франкофонів, віком від 20 до 26 років, запрошують до Франції, щоб протягом декількох днів разом поміркувати над важливими темами міжнародного значення під час серії конференцій та дискусій.

Згідно з повідомленням, захід буде цікавим, насамперед, молоді, залученій до громадської діяльності в асоціаціях, політичних партіях, університетах та підприємствах.

Навчальна подорож відбудеться з 30 червня по 7 липня 2019 року, перебування та проїзд учасників повністю беруть на себе Французький інститут та посольство Франції в Україні.

Цьогорічна програма може стосуватися, зокрема, таких питань:

Розшукуються кандидати та кандидатки, які б відповідали таким критеріям:

Резюме французькою мовою та мотиваційний лист щодо громадської діяльності у галузі прав жінок та ґендерної рівності надсилати на електронну адресу anna.steblivets@diplomatie.gouv.fr до 28 лютого 2019 року.

50%