Жінки — це 50% успіху України

Координаторки/-ри в секретаріати груп із гендерних питань у радах чотирьох областей: 22 квітня

Український жіночий фонд оголосив конкурс на вакансії координаторок/ів секретаріатів депутатських груп із гендерних питань у міських радах Житомира та Чернігова, а також в обласних радах Львова, Чернігова й Одеси.

Співпраця з депутатськими групами з гендерних питань здійснюється в рамках проєкту «Академія Жіночого Лідерства», що виконується у співпраці з Національним Демократичним Інститутом за фінансової підтримки уряду Канади. Метою проєкту є підсилення кадрового потенціалу жінок-лідерок та їхньої мотивації балотуватися на місцевих виборах, долучатися до процесів прийняття рішень на місцевому та регіональному рівнях, керуючись принципами гендерно-чутливого управління. Проєктом також передбачена підтримка створення та посилення депутатських груп із гендерних питань на обласному та міському рівнях.

Обов’язки координатора(-ки) секретаріату:

Організаційна робота

Аналітична робота

Комунікаційна робота

Вимоги до компетенцій секретаріату депутатської групи з гендерних питань (ДГГП)

Читайте також: «Жіночі освітні студії» для депутаток і посадовиць: дедлайн 18 квітня

Розмір винагороди обговорюватиметься з потенційними заявниками в індивідуальному порядку. Співпраця з Українським Жіночим Фондом передбачена у форматі надання консультативних послуг.

Для участі у конкурсі на вакансію необхідно надати таке:

Розташування: Житомир, Львів, Одеса, Чернігів

Тривалість контракту: до кінця 2021 року з можливістю продовження

Завантаженість: неповний робочий день

Кінцевий термін подання документів: 22 квітня 2021 року

На співбесіду запросять тільки кандидаток(ів), які пройдуть попередній відбір. 

Зацікавлених осіб просять надсилати необхідний пакет документів до 17:00 22 квітня 2021 року на електронну адресу job@uwf.org.ua . У темі листа обов’язково зазначте назву посади – Координатор/ка в Секретаріат ДГГП ХХХ області.

50%