Жінки — це 50% успіху України

НДІ шукає інтернів/ок для двох програм: дедлайн 3 лютого

Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин шукає інтернів/-ок на неповний робочий день у програми «Участь жінок у політичному житті» (представництво в Тернополі) та «Публічні консультації» (м. Київ).

Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин (НДІ) є некомерційною організацією, яка працює для посилення демократичних інститутів у всьому світі. Програми НДІ підтримуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Швецією, Канадою, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та іншими донорами.

Інтерн/ка програми «Участь жінок у політичному житті»/Інтерн програми публічних консультацій

Кваліфікаційні вимоги:

Завдання та обов’язки:

Зацікавлені кандидати та кандидатки повинні надіслати електронною поштою резюме та мотиваційний лист англійською мовою на адресу: ukraine@ndi.org. Будь ласка, вкажіть посаду, на яку ви претендуєте, у темі електронного листа (інтерн програми «Участь жінок у політичному житті» (м.Тернопіль) або інтерн програми «Публічні консультації» (м.Київ)

Стажування є оплачуваним. Деталі та графік обговорюватимуться з кандидатами, які успішно пройдуть відбір. НДІ надаватиме консультації та навчання для інтернів. Інтерни заохочуються відвідувати семінари, тренінги та інші заходи з підвищення кваліфікації в НДІ.

Тривалість стажування: 3-6 місяців з можливістю продовження.

Очікувана дата початку: 24 лютого 2020 року

Кінцевий термін подачі заявок:  3 лютого. Лише обрані кандидати будуть запрошені для проходження письмового тесту 12 лютого.

Успішні фіналісти будуть запрошені на співбесіду, що попередньо запланована на 18 лютого.

50%