Жінки — це 50% успіху України

НДІ шукає координатора/ку Програми з промоції участі жінок в політиці: дедлайн 13 травня

(с) thedevochki.com

Національний демократичний інститут шукає координатора/ку Програми з промоції жіночої політичної участі. Це повна зайнятість. Офіс базується в Києві, можлива дистанційна робота на період карантину.

Програма з промоції участі жінок у політиці НДІ спрямована на просування переваг гендерної рівності та боротьбу із гендерними стереотипами, підвищення видимості жінок у політиці, підтримку законодавчих ініціатив, що пропагують гендерну рівність у політиці, сприяння врядуванню, чутливого до гендерних аспектів, та боротьбу з насильством щодо жінок у політиці.

Кваліфікація:

Читайте також: Думай про безпеку: в Україні презентували інструментарій для політикинь та активісток

Завдання та відповідальність:  

Зацікавлені заявники мають надіслати резюме та мотиваційний лист англійською мовою на адресу ukraine@ndi.org, вказавши у темі листа посаду Women’s Political Participation Program Officer, NDI Ukraine.

Кінцевий термін подання необхідних документів – 13 травня 2021 року.

Детальніше про вимоги до вакансії читайте тут.

НДІ є неприбутковою організацією, яка працює над посиленням демократії в усьому світі. Програми НДІ підтримуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Швецією, Канадою, Великою Британією, Національним фондом підтримки демократії (NED) та іншими донорами.

50%