Жінки — це 50% успіху України

НДІ шукає шукає старшу/-ого програмну/-ого асистентку/-а, дедлайн 8 грудня

Національний Демократичний Інститут шукає старшу/-ого програмну/-ого асистентку/-та для підтримки програми участі жінок у політичному житті в Україні.

Програмна/-ий асистентка/-т відповідатиме за надання розширеної повсякденної програмної та адміністративної підтримки для реалізації заходів програми. Робоче володіння англійською мовою обов’язкове.

Посадові обов’язки:

Вимоги:

Це вакансія в Києві, яка передбачає обов’язкову фізичну присутність в офісі (мінімум 3 дні на тиждень) та/або під час офлайн-діяльності, яку проводить НДІ.

Охочим податися на посаду потрібно надіслати CV та мотиваційний лист англійською мовою на електронну поштою: ukraine@ndi.org. У темі листа вкажіть ваще прізвище та додайте, що це «заявка на роботу в WLP SPA». Ваше резюме та мотиваційний лист повинні демонструвати вашу зацікавленість і кваліфікацію для цієї посади та бути подані як єдиний PDF-файл.

Кінцевий термін подання заявок – 8 грудня 2023 року. Лише з кандидатками/-атами, які увійшли до короткого списку, зв’яжуться для письмового тесту, а фіналістки/-ти будуть запрошені на співбесіду.