Жінки — це 50% успіху України

Онлайн-марафон «Час жіночого лідерства», 5 березня

5 березня відбудеться онлайн-марафон «Час жіночого лідерства». Він триватиме впродовж восьми годин.

«Час жіночого лідерства настав! І щоб ви в цьому ні на мить не засумнівалися, запрошуємо на восьмигодинний онлайн-марафон до Дня боротьби за права жінок і міжнародний мир. Перед нами стоїть амбітна ціль – дізнатися, які переваги має жіноче лідерство під час кризи й чому воно так необхідне не лише Україні, а й усьому світові?», – йдеться в анонсі події.

Онлайн-марафон передбачає ґрунтовну дискусію про:

Серед учасниць марафону:

Модераторки марафону:

До участі запрошені експертки, народні депутатки, депутатки місцевих рад і міністерки. Онлайн-марафон об’єднає лідерок із усіх областей України, до дискусії приєднаються жіночі громадські організації з Криму та Донбасу, що працюють на мирній території.

Онлайн-марафон триватиме безперервно впродовж восьми годин.

Читайте також: Вісім способів відсвяткувати 8 Березня з користю

Де? На Facebook-сторінці Громадської експертної ради при МФО «Рівні можливості» та YouTube-каналі «Жінки – це 50% успіху України».

Коли? 5 березня, 10:00 – 18:00

Організатори – Громадська експертна рада з гендерних питань при МФО «Рівні можливості» у Верховній Раді України спільно з Інститутом розвитку регіональної преси, а також за інформаційної підтримки платформи «Жінки – це 50% успіху України» й «Поваги. Кампанії проти сексизму в медіа і політиці».

Захід організовано в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ) завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), за фінансової підтримки Швеції та Міністерства закордонних справ, у справах співдружності та розвитку Великої Британії.

50%