Жінки — це 50% успіху України

ООН Жінки в Україні відкрили нові вакансії, дедлайн у січні

ООН Жінки в Україні оголосили про кілька вакансій.

Зокрема, шукають фахівці у загальні команди: асистента/-ку проекту, програмного/-гу асистента/-ку, водія/-ку. Також є вакансії для програмної/-ого аналітикмні/-ика напрямків «Доступ до правосуддя жінок і дівчат, які постраждали від ґендерно зумовленого насильства», «Протидія насильству щодо жінок і дівчат». Крім того, відкрита вакансія національного/-ної консультанта/-ки з питань гендерного мейнстрімінгу та з питань запобігання та реагування на сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом Офісу Віце-прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Дедлайни подання резюме на всі вакансії у січні.

Національний/-на консультант/-ка з питань ґендерного мейнстрімінгу та з питань запобігання та реагування на сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом Офісу Віце-прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Національний/-а консультант/-ка надаватиме експертну та технічну підтримку Офісу віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції щодо впровадження гендерного підходу.

Зокрема:

Дедлайн подання заявок: 13 січня. Детальніше про вакансію консультанта/-ки з питань ґендерного мейнстрімінгу та консультанта/-ки з питань запобігання та реагування на сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом та подання заявки відбувається на сайті організації.

Програмний/-а аналітик/-иня напрямку «Доступ до правосуддя жінок і дівчат, які постраждали від ґендерно зумовленого насильства» та програмний/-а аналітик/-иня напрямку «Протидія насильству щодо жінок і дівчат»

Обов’язки та відповідальність:

Дедлайн подання заявок: 16 січня. Детальніше про вакансію аналітика/-ині напрямку «Доступ до правосуддя жінок і дівчат, які постраждали від ґендерно зумовленого насильства» та аналітика/-ині напрямку «Протидія насильству щодо жінок і дівчат»та подання заявки відбувається на сайті організації.

Програмний/-а асистент/-ка

Обов’язки та відповідальність:

Дедлайн подання заявок: 16 січня. Детальніше про вакансію подання заявки відбувається на сайті організації.

Асистент/-ка проекту

Обов’язки та відповідальність:

Дедлайн подання заявок: 16 січня. Детальніше про вакансію подання заявки відбувається на сайті організації.