Жінки — це 50% успіху України

Освітньо-грантова програма TalentA-2023 для фермерок: дедлайн 30 травня

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для фермерок TalentA-2023. Програма спрямована на зміцнення та розвиток жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку Росія розв’язала проти України. 

Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад.

Навчальний хаб програми TalentA-2023 охоплюватиме широкий спектр тем із управління бізнесом, враховуючи виклики, які постали у зв’язку з війною, та матиме 4 блоки:

  1. Агросектор. Стан та перспективи агросектору в Україні та світі: огляд ситуації в економіці України та агросекторі зокрема, сучасні практики та інноваційні рішення для агробізнесу
  2. Управління бізнесом: адаптація та розвиток бізнесу в умовах кризи, управління персоналом, фінансовий менеджмент та бюджетування
  3. Реалізація продукції: нові канали збуту, продаж у соціальних мережах
  4. Соціальна відповідальність: розвиток бізнесу через впровадження соціальної відповідальності задля розвитку громади

Навчання триватиме з 1 липня до 31 серпня 2023 року. Освітні заходи відбуватимуться у онлайн-форматі в будні дні, щонайменше двічі на тиждень, із 19 до 21 години.

Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти та експертки із викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці та фахівчині компанії компанії Corteva Agriscience, які володіють сучасними знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу. 

Хто може взяти участь?

Аби долучитися до програми TalentA-2023, фермерка має відповідати таким критеріям участі:

Участь у програмі є безкоштовною, але її мета — дати знання та ідеї саме тим, хто прагне розвитку та вдосконалення.

Як взяти участь?

Для цього необхідно зареєструватися за посиланням. Реєстрація триватиме до 30 травня 2023 року.