Жінки — це 50% успіху України

Школа громадського лідера/лідерки: дедлайн 11 серпня

Асоціація приватних роботодавців організовує Школу громадського лідера/лідерки для усіх, хто цікавиться політикою, пише Громадський простір.

«Хочете конвертувати набуті знання в рішення органів виконавчої влади та органи місцевого самоврядування чи власні проекти з відчутним результатом? Хочете на це мати підтримку? Школа громадського лідера допоможе зробити так, аби ви не розчарувалися та мали довге продовження після кожного тренінгу. Ми впевнені, що майбутнє нашої держави – за активними небайдужими лідерами. Команда фахівців допоможе вам конвертувати набуті знання в рішення органів влади чи власні проекти з відчутним результатом. Завдання проекту – допомогти активним громадянам сформувати громадську думку, спрямовану на соціальну відповідальність, розширити свої знання у різних сферах громадської діяльності та навчитися застосовувати їх у просуванні реформ на місцевому рівні через активізацію каналів лобіювання, переконуючи місцеву та державну владу в необхідності суттєвих змін», – зазначають організатори.

Вони обіцяють кілька місяців активних навчань, залучення «польових» практиків і менторство, підготовку проектів (для органу виконавчої влади, місцевого самоврядування чи грантодавця).

«Ви прокачаєте свої скіли як грамотні проектні менеджери та менеджерки, де б ви не планували при цьому працювати – у владних коридорах заради реформ, у бізнесі заради прибутків, третьому секторі заради соціальних змін чи десь ще», – йдеться у повідомленні.

Школа буде цікава:

Усіх охочих просять надіслати резюме та заповнити анкету за посиланням.

Дедлайн: 23:00 11 серпня 2019 року

Рішення про відбір буде прийнято 12 серпня. Навчальна програма стартує після завершення відбору. Участь у проекті для відібраних учасників безкоштовна.

Заходи проекту проводитимуться у Харкові та області. Організатори компенсують витрати на проїзд для учасників із Харківської області.

Щоб отримати більше інформації, звертайтеся за телефонами 057 7810346, 0995619287 або пишіть свій запит на електронну адресу ntbond2016@gmail.com.

50%