Жінки — це 50% успіху України

Тренінг із гендерного мейнстримінгу для неурядових організацій: дедлайн 15 січня

Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин (НДІ) організовує тренінг із переваг інтегрування гендерного підходу до програмної діяльності (гендерного мейнстримінгу) для представників та представниць неурядових організацій, які працюють із громадами-партнерами програми DOBRE у Харківській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях, пише Громадський простір.

Мета тренінгу – надати неурядовим організаціям основну інформацію про переваги підходу, заснованого на правах людини та гендерній рівності (HRGE), а також відпрацювати практичні навички включення гендерного компоненту в проекти організацій.

Під час тренінгу ви дізнаєтеся:

Для участі в тренінгу необхідно заповнити реєстраційну форму. Організатори зможуть запросити два/-і представника/-ці від кожної НУО, які працюють з громадами-партнерами програми DOBRE.

Дедлайн реєстрації – 15 січня 2020 року.

НДІ бере на себе витрати, пов’язані з проживанням та харчуванням під час заходу, а також відшкодовує проїзд учасників за наявності оригіналу квитка на потяг (купе, плацкарт, 2-ий клас Інтерсіті) або автобус (маршрутку) та копії зворотнього квитка. Оплата пального для авто не відшкодовується.

Коли: 29-30 січня 2020 року

Де: м. Дніпро.

50%