Жінки — це 50% успіху України

Тренінги для жінок із Донецької та Луганської областей: дедлайн 15 травня

Серія тренінгів для жінок із Донбасу

«Інтерньюз-Україна» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру запрошує взяти участь проводить серію тренінгів у межах проєкту «Зміцнення потенціалу молодих жінок із цільових громад Донецької та Луганської областей щодо просування Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» на місцевому рівні».

Ідеться про ініціативу, спрямовану на:

Окрім того, конкретні зусилля будуть спрямовані на посилення діалогу між жінками різних вікових і соціальних категорій для посилення співпраці в розвитку стратегічних альянсів між молодшими та старшими жінками, особливо в рамках мереж громадянського суспільства.

Термін реалізації проєкту: травень 2021 року – вересень 2022 року.

До участі запрошуються молоді жінки віком від 18 до 25 років, які бажають підвищити свої знання в просуванні Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» і посилити лідерські навички через участь у процесах прийняття рішень на місцевому рівні та мешкають у цільових громадах

У межах проєкту через серію тренінгів, воркшопів і підтримки експертів учасниці зможуть:

За підсумками реалізації проєкту учасниці, які пройшли основні етапи навчання та активно розпочали використання отриманих знань на практиці, отримають сертифікати щодо проходження Програми.

Охочих узяти участь у проєкті просять до 15 травня 2021 року заповнити реєстраційну форму за посиланням.

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтесь до координаторки проєкту Мілени Комар mkomar@internews.ua

50%