Жінки — це 50% успіху України

Вакансія кар’єрної радниці/ радника в проєкт ООН «Розірви коло. Women Career Hub»: дедлайн 9 квітня

Оголошено вакансію кар’єрної радниці/ радника в рамках проєкту «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі»», що реалізується за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні спільно з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Проєкт «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі» спрямований на посилення національної системи попередження та реагування на ґендерно зумовлене насильство на загальнодержавному та регіональному рівнях для забезпечення умов, в яких більшість потерпілих від ґендерно зумовленого насильства зверталися б по допомогу та мали доступ до якісних послуг з особливою увагою на потерпілих, сприяючи поширенню ідеї «нульової» терпимості до насильства в суспільстві.

Метою компоненту «Розірви коло. Women Career Hub» є сприяння розвитку професійного потенціалу та фінансової спроможності жінок, постраждалих від домашнього/ґендерно зумовленого насильства, або жінок, які перебувають у групі ризику потрапляння у випадки насильства.

В рамках проєкту пропонуються наступні послуги:

Географія проєкту: всі регіони України

Термін надання послуг:  квітень  2021 р. – грудень  2021 р. (з можливістю продовження).

Донор: Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні.

Зайнятість: повна.

Читайте також: Відбір менторок для програми жіночого наставництва НДІ: дедлайн 12 квітня

Основною метою діяльності кар’єрного радника/ці є надання консультацій щодо вибору професії, працевлаштування, навчання та подальших професійних можливостей жінок, постраждалих від домашнього/ґендерно зумовленого насильства, та жінок, які перебувають у групі ризику потрапляння у випадки насильства з метою посилення їх фінансової незалежності та розкриття потенціалу.

Основні функції кар’єрного радника/ці:

Форма роботи: консультації можуть надаватися за місцем перебування клієнток притулків/денних центрів/кризових кімнат, на базі соціальних підприємств, а також в особистому кабінеті інтернет-порталу Women Career Hub, скайпом, zоом-зв’язком чи телефоном.

Моніторинг:

Інші види діяльності можуть включати:

Читайте також: Онлайн-курс «Про гендер – простою мовою для громад»: дедлайн 11 квітня

Бажаний досвід:

Кандидати, які відповідають вимогам, повинні надсилати резюме та супровідний лист українською на anastasiia.liadneva@healthright.org до  9 квітня 2021 р. (тема листа Career advisor – [Ваше ім’я та прізвище]).

50%