Жінки — це 50% успіху України

Вакансії координаторок/ів секретаріатів депутатських груп з гендерних питань (ДГГП): дедлайн 22 липня

Український жіночий фонд оголошує конкурс на вакансії координаторок/ів секретаріатів депутатських груп з гендерних питань (ДГГП) у таких місцевих радах:

Останній термін подання документів: 22 липня

Функціональні обов’язки координатора(-ки) секретаріату ДГГП:

Вимоги до компетенцій координаторки секретаріату депутатської групи з гендерних питань (ДГГП):

Розмір винагороди обговорюватиметься з потенційними заявниками в індивідуальному порядку. Співпраця з Українським жіночим фондом передбачена у форматі надання консультативних послуг.

Для участі у конкурсі на вакансію необхідно надати:

1. Резюме із зазначенням досвіду і кваліфікацій

2. Мотиваційний лист та очікуваний рівень оплати

3. Контакти двох організацій/осіб для отримання рекомендацій.

На співбесіду буде запрошено тільки кандидаток(ів), які пройдуть попередній відбір.

Зацікавлених осіб просимо надсилати необхідний пакет документів до 17:00 22 липня 2021 року на електронну адресу job@uwf.org.ua . У темі листа обов’язково зазначте назву посади «Координатор/ка в секретаріат ДГГП ХХХ області».

Співпраця з депутатськими групами з гендерних питань здійснюється в рамках проєкту «Академія жіночого лідерства», що виконується у співпраці з Національним демократичним інститутом за фінансової підтримки уряду Канади. Метою проєкту є підсилення кадрового потенціалу жінок-лідерок та їхньої мотивації балотуватися на місцевих виборах, долучатися до процесів прийняття рішень на місцевому та регіональному рівнях, керуючись принципами гендерно-чутливого управління. Проєктом також передбачена підтримка створення та посилення депутатських груп з гендерних питань (ДГГП) на обласному та міському рівнях.

Жінки:50%