Головна Анонси Прес-конференція щодо запуску канадських грантових програм «Голос жінок і лідерство»: Київ, 20 травня

Прес-конференція щодо запуску канадських грантових програм «Голос жінок і лідерство»: Київ, 20 травня

0
750

В понеділок, 20 травня 2019 року, о 15:00 Посольство Канади разом зі своїми партнерами – Українським жіночим фондом, Національним демократичним інститутом, та інститутом PACT, здійснить запуск нових програм для підтримки жінок-лідерів та жіночих організацій в Україні.

Представників ЗМІ запрошують на цю прес-подію, яка відбудеться 20 травня о 15:00 в Creative Women Space за адресою: провулок Михайлівський 9-Б.

  • Під час свого візиту до України у липні 2018 року Міністр міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо оголосила про виділення 4,75 мільйонів доларів для підтримки ініціативи «Голос жінок і лідерство» в Україні, що впроваджується Українським жіночим фондом, підтримки організацій з прав жінок та їх колективної спроможності впливати на рішення.
    • У грудні 2018 року Канада оголосила про широкий пакет підтримки чесних, прозорих та демократичних виборів в Україні. Пакет включав 4,8 мільйонів доларів на «Підтримку нових жінок лідерів» , що впроваджується Національним демократичним інститутом.
    • У грудні 2018 року на щорічних загальних зборах Конгресу українців Канади в Монреалі Міністр Бібо оголосила, що Канада надасть 5 мільйонів доларів на ініціативу «Жінки України: почуті, спроможні, сильні», що впроваджується інститутом PACT.

Заявки на акредитацію надсилайте Олесі Шеремок на [email protected] або за тел. 063-234-4587 не пізніше понеділка 20 травня, 12:00.

50%

Більше публікацій
Більше публікацій 50%
Більше публікацій Анонси